Kategorija: Korporativne web stranice

Ponekad, za neke posebne osobe ili prigode, izbor poklona koji se nudi u trgovinama jednostavno nije dovoljan. Kada nekoj osobi želimo pokloniti nešto što će je podsjećati na nas, možemo posegnuti za personaliziranim poklonima. 

Personalizirati možemo bilo što: šalice, torbe, igračke, privjeske, satove, majice… i još mnogo toga. Velik broj web trgovina nudi širok izbor poklona koje je moguće personalizirati kako bismo našoj posebnoj osobi pokloniti unikatni i jedinstveni poklon kakav će imati samo ona.…

Pročitajte više

Popularnost alu felga ne jenjava već desetljećima. Jednostavan uzrok tome je činjenica da je većina vozača vezana uz svoj auto, a neki su toliko jako privrženi svom ljubimcu da se prema njemu odnose s iznimnom pažnjom. Jedan od načina za održavanje visoke razine sigurnosti, ali i ukrašavanja vozila je i postavljanje aluminijskih naplataka na gume automobila.

Aluminijski naplatci, popularnije zvani alu felge, su bitan dio nadogradnje auta koji mogu jako utjecati na njegovu privlačnost i dizajn.

Pročitajte više

Nebitno je kojeg ste spola, koje ste dobi, koju muziku slušate i koji su vaši politički stavovi… Svaka osoba na motoru mora dobro izgledati, a za to je potreban dobar stajling. Savršen imidž možete održati ako uz lijep, čist, uređen motor imate i adekvatnu odjeću.

Motorističke jakne nisu tu samo zato da biste izgledali kao pravi frajer/frajerica, već one imaju i svoju svrhu po pitanju zdravlja. Pričat ćemo o kvalitetnim motorističkim jaknama i nekim bitnim stvarima koje morate znati prije njihove kupovine te tijekom njihovog održavanja. Nije teško: dovoljno je da imate volju, nešto novaca i internet.

Pročitajte više

Domena predstavlja određenu identifikaciju na Internetu. Odnosno, ona predstavlja ono što korisnici moraju upisati u preglednik kako bi otvorili vašu web stranicu. Kada ona ne bi postojala, korisnici bi morali upisivati IP adresu što nije nimalo jednostavno niti praktično. Upravo zbog toga se koriste domene. Svatko može registrirati jednu ili više domena te u većini slučajeva može sam proizvoljno birati naziv. Samo kod nekih posebnih slučajeva se moraju poštovati određena pravila. A prvi korak pri registraciji domene je provjera domene.…

Pročitajte više

Ako ste u potrazi za zanimljivim i kvalitetnim vrstama roštilja, vanjskih kuhinja i raznih dodataka, imate dvije mogućnosti. Možete posjetiti nekoliko različitih lokalnih trgovina i u svakoj pronaći određene modele. Naravno, na taj način ćete izgubiti dosta vremena koje je mnogima dragocjeno. Srećom, imate i mogućnost korištenja raznih internetskih trgovina koje vam sve to nude na jednom mjestu. Jedna od takvih internetskih trgovina je flamula.hr. Sama tvrtka ima sjedište u Sloveniji, ali omogućuje i korisnicima iz Hrvatske naručivanje vrlo kvalitetnih proizvoda.

Pročitajte više

Na internetskoj stranici http://www.silux.rs, smjestila se internetska trgovina autodijelovima Silux. Sjedište tvrtke je u Srbiji, u Beogradu i posluje od 2015.g. Inače, tvrtka Silux, je počela s radom u Sloveniji 2009.g., a 2014.g. su poslovanje proširili na Hrvatsku i Italiju. Čini je nekoliko stručnjaka koji će vam pomoći pri odabiru odgovarajućih autodijelova za vaš automobil. Putem silux.rs internetske stranice možete pronaći vrlo široki asortiman autodijelova za svaki određeni model automobila. A cijeli proces razgledavanja i kupovine riješen je vrlo jednostavno i pregledno.…

Pročitajte više

Bez obzira trebate li neku posebnu vrste rasvjete, bilo da se radi o unutarnjoj ili vanjskoj rasvjeti, vrlo vjerojatno ćete je pronaći putem internetske stranice volino.hr. Riječ je o svojevrsnoj internetskoj trgovini u kojoj ćete vrlo jednostavno pronaći razne oblike rasvjete po vrlo pristupačnim cijenama. Osim same kupovine, na stranici ćete pronaći i posebnu sekciju s objašnjenjem često korištenih pojmova. Zbog velikog izbora i jednostavnosti kupovine, volino.hr je postao prvi izbor pri kupovini rasvjetnih tijela.…

Pročitajte više

Danas se može pronaći jako puno trgovina s dječjim igračkama. Većinom se još uvijek radi o klasičnim trgovinama. No, sve više se pojavljuje i internetskih trgovina. Jedna od njih nije prisutna dugo na tržištu, ali u kratko vrijeme je stekla veliku popularnost. To je internetska dječja trgovina pchelica.com. Ono po čemu se izdvaja od drugih je ogroman asortiman igračaka od najpoznatijih proizvođača u toj industriji.

Pročitajte više

stolarstvo-2

Stolarstvo Tekavčič je veća suvremeno opremljena stolarska tvrtka iz Velikih Lašča. Specijalizirani su za izradu unutrašnje opreme za stan, posebno za izradu kuhinja i spavaćih soba. Obići možete i njihov izložbeni salon u Velikim Laščama.

Puno pažnje posvećuju razvoju novih programa. Sa znanjem, dobivenim dugogodišnjim iskustvom i upotrebom najkvalitetnijih prirodnih, okolini i zdravlju neopasnih materijala, znamo izraditi visoko kvalitetan i zahtjevan namještaj.…

Pročitajte više