Volino nudi veliki izbor svih oblika rasvjete

Bez obzira trebate li neku posebnu vrste rasvjete, bilo da se radi o unutarnjoj ili vanjskoj rasvjeti, vrlo vjerojatno ćete je pronaći putem internetske stranice volino.hr. Riječ je o svojevrsnoj internetskoj trgovini u kojoj ćete vrlo jednostavno pronaći razne oblike rasvjete po vrlo pristupačnim cijenama. Osim same kupovine, na stranici ćete pronaći i posebnu sekciju s objašnjenjem često korištenih pojmova. Zbog velikog izbora i jednostavnosti kupovine, volino.hr je postao prvi izbor pri kupovini rasvjetnih tijela.

Navigacija

Otvaranjem početne stranice volino.hr, dočekat će vas prikaz često prodavanih proizvoda te poveznice na razne artikle. No, vjerojatno ćete odmah uočiti glavnu navigacijsku traku u gornjem dijelu stranice. Na njoj možete vidjeti glavne kategorije poput unutarnje i vanjske rasvjete, LED rasvjete, žarulja i ostalog.

Dovoljno je mišem doći do naziva kategorije i odmah se otvara novi prozor na kojem možete izabrati brojne podkategorije. Na taj način, brzo i jednostavno će vam se prikazati samo željeni proizvodi. Želite li još dodatno suziti rezultate, s lijeve strane ćete dobiti popis karakteristika određenih proizvoda za još bržu pretragu. Ako točno znate što vam je potrebno, možete to odmah potražiti ako to upišete u polje za pretragu iznad navigacijske trake.

Akcije i rasprodaje

Ono po čemu se stranica na naslovu www.volino.hr izdvaja od nekih sličnih stranica je mogućnost jednostavnog pregleda proizvoda na akciji i na rasprodaji.

Te dvije poveznice su posebno označene crvenom bojom na navigacijskoj traci kako bi bile lako uočljive. Klikom na njih, vrlo brzo ćete doći do proizvoda koje možete kupiti po nižoj cijeni i možda baš tamo pronađete ono što vam je potrebno.

Kupovina i dostava

Proces kupovine je sličan kao i kod drugih internetskih trgovina. Proizvode koji vas zanimaju jednostavno ubacujete u košaricu te na kraju pregledate sadržaj košarice i izvršite plaćanje. Volino.hr nudi nekoliko različitih vrsta plaćanja tako da s time ne biste trebali imati problema.

Kada je riječ o dostavi, volino.hr nudi još jednu zanimljivost. Naime, ukoliko iznos vaše ukupne narudžbe prelazi 499,99 kn, dostava će vam biti potpuno besplatna. Dostava se vrši putem kurirske službe DPD tako da svoje proizvode možete očekivati na kućnoj adresi već za nekoliko dana.

Znate da ako želite da otvorite firmu u Sloveniji dovoljna je samo jedna osoba. Takve firme nazivaju se društva s ograničenom odgovornošću. Više o tome možete pročitati ako slijedite linku.

Članci iz iste kategorije: