Kvalitetne Hubelino igračke za djecu

Zadnjih nekoliko godina ljudi su se sve više počeli okretati ka tržištu nekvalitetnih i nepouzdanih kineskih igračaka, koje su bile znatno jeftinije od poznatih brendova. S vremenom su se pojavile i razne studije o tome kako je veoma važno da su igračke prošle testiranja boje i kvalitete, te da su sigurne za djecu, a jeftine igračke to nisu. Upravo zbog toga, danas se opet u modu vraćaju popularni i pouzdani brendovi, a kupnjom njihovih proizvoda bit ćete sigurni da je vaše dijete zadovoljno i sretno, te da se bezbrižno igra bez straha o negativnom utjecaju nekvalitetnih materijala. Hubelino igračke jedan su od najpopularnijih i najpoznatijih proizvoda na tržištu, a sve o Hubelino brendu, zbog čega su im igračke veoma popularne, koji su im najpoznatiji artikli i gdje ih kupiti donosimo u nastavku.

Hubelino igračke

Od 2008. godine Hubelino igračke razvijaju dječju maštu i zabavljaju ih dugo vremena. Proizvodi se izrađuju u Njemačkoj i kompatibilni su s drugim proizvođačima istih igračaka drugih brendova (LEGO DUPLO). Slogan ovog brenda je „mašta raste s Hubelinom“, a upravo to mogu vam potvrditi roditelji djece koja su imala priliku igrati se s Hubelino igračkama. U vlastitim proizvodnim pogonima Hubelino igračke ispunjavaju najviše standarde kvalitete i svi proizvodi podvrgnuti su raznim ispitivanjima prije puštanja u prodaju. To jamči za sigurnost djece koja se igraju s njima i za kvalitetu proizvoda.

Hubelino kocke
Hubelino kocke mogu biti idealan poklon za mališane

Glavna prednost Hubelino igračaka je što pružaju savršen omjer između zabave i učenja. Razne igračke kroz koje će djeca već u najranijoj dobi shvatiti određene zakone fizike i koje moraju sami složiti ističu Hubelino igračke od drugih. U daljnjem tekstu donosimo vam nekoliko najpopularnijih igračaka iz asortimana Hubelina.

Hubelino kocke i kuglice

Jedna od najčešće korištenijih igračaka za djecu koje se prenose s generacije na generaciju su kocke za slaganje. Najpoznatiji brend je zasigurno LEGO, no zbog visokih cijena mnogima je on nedostupan. Upravo zbog toga, Hubelino kocke s nižom cijenom mogu biti idealan poklon za mališane, a kompatibilne su s drugim brendovima kocaka. Njihovo slaganje zahtjeva kreativnost i potiče djecu na razmišljanje već od najranije dobi.

Hubelino kocke
Hubelino kocke – 102-djelni komplet

Osim toga, one kod djece razvijaju osjećaj za prostor, logičko razmišljanje i planiranje. Sve ove stvari igru će učiniti zabavnom i korisnom za budućnost djece, a za razliku od računalnih igrica ili igranja na mobitelu ove kocke nemaju jasan cilj. Dijete samo može odlučiti što želi graditi i kako želi graditi. Još jedan razlog zbog kojeg su ove kocke popularne je to što ne štete djeci, jer su bojane jestivim bojama. Proizvod nije prigodan za djecu mlađu od 3 godine, a u ponudi pchelica.com trgovine postoje kompleti od 102 ili 105 dijelova.

Hubelino ploča za slaganje

Kao osnova svakog slaganja bitna je velika osnovna ploča za kocke. Iako ona nije neophodna, pomoći će vam prilikom slaganja i prenošenja tvorevine s mjesta na mjesto.

YouTube video

Djeca mogu na fiksnoj površini izgraditi što god žele, a nakon što izgrade tvorevina ostaje na ploči koja se lako prenosi.  Dimenzija velike ploče je 44,8cm x 32cm, a postoje i manje ploče koje imaju dimenzije 32cm x 22,4cm i 22,4cm x 16cm.

Hubelino staze za pikule

Staze za pikule najpoznatiji su proizvod u asortimanu Hubelino igračaka. Budući da su kompatibilne s Lego DUPLO kockama, one mogu odlično nadopuniti igranje s njima i pružiti djeci još više zanimacije. Slaganje staza za pikule zahtjeva puno planiranja i kreativnosti, a pomoći će djeci da skuže fizikalne zakone već u najranijoj dobi. „Gradi glavom!“ moto je kojim Hubelino opisuje svoje kocke i staze, koji su ujedno djeci jedan od najdražih poklona koje mogu dobiti.

Staza za pikule Hubelino
Hubelino staza za pikule – Komplet od 41 dijela s katapultom

Razlikuju se razne Hubelino staze za pikule od onih s 44 dijela, pa sve do onih s više od 100 dijelova, a osim toga neke imaju i ljuljačke ili katapult. Sve ovo čini jednim od najboljih proizvoda za igranja kod djece, jer osim zabave potiče i maštu i kreativnost kod djece.

Gdje kupiti Hubelino igračke?

Najpoznatiji web shop s Hubelino igračkama je pchelica.com. U ponudi ovog web shopa možete pronaći sve artikle Hubelino igračaka koje smo opisali u ovom tekstu, po najboljim cijenama. Jednostavno odaberete proizvode koje želite naručiti, dodate ih u košaricu i naručite, te za svega nekoliko dana oni mogu biti na vašoj adresi. Dolaze blagdani i dani darivanja, a Hubelino igračke najbolji su poklon koji možete kupiti mališanima!

Članci iz iste kategorije: