Kategorija: Internet stranice

Mnogi vozači svjesni su činjenice da su automobili sastavljeni od raznih sustava i dijelova i da svi moraju biti ispravni kako bi automobil mogao normalno raditi. Isto tako, neki dijelovi za auto imaju sigurnosne funkcije, neki su važni za udobnost, neki kao korisni dodatak za pomoć oko nekih stvari i slično. A također, neki imaju više funkcija.

Jedni od takvih su i auto amortizeri i iako su često zanemareni, oni su važni elementi u svakom vozilu, osiguravajući stabilnost, udobnost i sigurnost vožnje. Njihova uloga u apsorpciji udaraca i održavanju kontakta guma s cestom čini ih ključnim za optimalno funkcioniranje vozila. …

Pročitajte više

Imate li bilo kakvu tvrtku, obrt ili nešto slično, vrlo je važno i da imate svoje web stranice, bez obzira je li riječ o onim najobičnijim na kojima se mogu pronaći samo osnovne informacije ili je riječ o nekim naprednijim. Danas se jako puno ljudi u potrazi za informacijama okreće isključivo internetu pa je vrlo važno da ste tamo vidljivi. 

Ako ste domenu već registrirali, tada vam samo još preostaje da web stranice (koje ste napravili sami ili koje vam je netko napravio) postavite na neki server. Ta usluga se naziva hosting internetskih stranica i dostupna je putem brojnih informatičkih …

Pročitajte više

Web stranice, odnosno njihovo posjedovanje je danas postalo gotovo neophodno, pogotovo za tvrtke. Živimo u vremenu kada mlađe generacije sve više vremena provode na internetu i do svih informacija zapravo gotovo da dolaze samo putem interneta. Za njih ćete, ako nemate web stranice, biti gotovo nevidljivi, bez obzira koliko dobru možda uslugu ili proizvod imate.…

Pročitajte više

Ako nakratko razmislite koji biste odgovor dali na pitanje: „ Što vi pamtite kod web stranica?“, shvatit ćete koliko je teško dati jednostavno objašnjenje na to.

Najbitnija stvar na koju morate obratiti pozornost jest da morate razmišljati kao korisnik stranice, a ne kao vlasnik. Tek tada ćete shvatiti koliko se vaše mišljenje razlikuje od mišljenja posjetitelja vaše stranice.

Malene stvari čine veliku razliku, pogotovo kad se radi o algoritmima. Ovisno o tome koja je kvaliteta vaše usluge, takva je i kvaliteta algoritma i onda je moguće da budete drugačije rangirani na internetu.

Kupnjom HR domena otvara vam se mogućnost uspješnog

Pročitajte više

Prije nego se odlučite uraditi ekstenzije trepavica, neke stvari morate znati. Kao prvo, provjerite stručnost kozmetičarke i higijenu kozmetičkog salona. Drugo, pogledajte neke od njenih prijašnjih radova, jer ćete tako znati je li to uistinu izgled trepavica kakav želite i je li kozmetičarka vješta. I treće, raspitajte se o ekstenzijama prije nego vam ih stavi, jer ih je danas mnoštvo dostupno na tržištu. U nastavku ćemo vam objasniti neke od najčešćih nedoumica, ali i dati važne napomene o cijelom procesu ugradnje ekstenzija.

Pročitajte više

Svaka država ima određenu instituciju kojoj je na upravljanje dana nacionalna domene te države. Kada je riječ o Hrvatskoj, glavnu riječ za hrvatsku nacionalnu domenu ima Carnet, odnosno Hrvatska istraživačka i akademska mreža. Hrvatska nacionalna domena ima ekstenziju hr, no upravo zbog činjenice da je u nadležnosti Carneta, mnogi je poistovjećuju s tom organizacijom i nazivaju je carnet domena. Najčešći oblici carnet domena su oni naplatni jer pružaju puno više slobode prilikom odabira samog naziva.

Pročitajte više