Od „volframica“ do LED žarulja E27

Sjećate se još, kako smo od prilike prije deset godina provjeravali niti u Volfram žaruljama i na takav način saznali, dali su one još dobre, dali će još raditi, ili je potrebno u trgovinu otići po novu žarulju? To su bila vremena, kad su žarulje trošile puno više energije, nego što je troše danas, a sve to zahvaljujući LED žaruljama, koje su došle na naša tržišta! Te žarulje su jako štedne, pa tako nemojte puno oklijevati, ako ćete na početku morati platiti kakvu kunu više za njih, jer će vam se ta kuna i još puno njih jako brzo povratiti u vaš džep u obliku uštedjele energije!e27-led-žarulja
Ako smo počeli za time, kako je nekad bilo, onda moramo i tako nastaviti – sve žarulje, koje ste nekad kupovali i sve lampe, koje vjerojatno još danas imate kod kuće, imaju tako zvano E27 grlo – to je grlo, koje možete bez problema pronaći i na današnjim LED žaruljama, pa tako ne trebate mijenjati starih lampi na vašim stijenama, zidovima i stolovima, već morate promijeniti samo žarulje!
Sa dolaskom LED žarulja E27, sva kućanstva su dobila odlične žarulje, koje su zamijenile one stare, klasične, „Volframice“. Te nove žarulje možete upotrijebiti praktički u svakoj sobi u vašem domu – možete ih staviti u spavaču sobu, dnevnu sobu, kuhinju ili čak u kupaonicu – to su najbolje univerzalne žarulje, koje možete pronaći na trgu, a što je najvažnije, možete ih kupiti u različitim jakostima, pa ćete tako za manje prostore moći odabrati malo slabije, a za neke malo veće sobe ili dvorane, morate odabrati one jake, da bih stvarno imali svijetlost, koja vam treba!
Ako ste nekad sve te žarulje tražili u većim trgovinama, onda je danas još uvijek tako, ali možete ih pronaći i na internetu, gdje ih prodaju različite trgovine – različite veličine, različite jakosti, pa naravno na kraju krajeva i različite cijene, al nemojte se pustiti dovesti na tanki led, kupite od onih, koji ponude najbolje za najmanje novca – danas imate mogućnost biranja, jer ponuda je zaista velika!
https://www.youtube.com/watch?v=i70a-KbJltw

Članci iz iste kategorije: