Sjenila za auto postaju sve popularnija

Mnogo je istraživanja dokazalo da su sunčeve zrake opasne. UV zračenje svima smeta, a pogotovo ljubimcima, djeci i starijim ljudima te onima s većim rizikom za kožne bolesti. Ne smijemo zaboraviti da je Sunce, osim što je opasno, vrlo naporno. Nitko se ne želi u udobnosti svog automobila „kuhati“ na suncu! Sjenila za auto mogu postati vaš najbolji prijatelj te vam olakšati i uljepšati iskustvo vožnje, pogotovo na duge staze!

Najjednostavniji način za riješiti sve probleme je staviti tamniju prozirnu foliju na stakla, ali to obično rade profesionalci za neke veće novce i to je onda proces koji se teško i vraća unatrag.

Sjenila za auto puno su praktičnija i jeftinija

Sjenilo kao sjenilo, ili? Mnogi misle kako mogu samo ušetati u dućan i kupiti bilo koja sjenila za auto, ali stvar je u tome da zapravo postoji više vrsta sjenila. Vjerovali ili ne, i za njih postoji znanost! Prva vrsta su takozvana vakuum sjenila koja možete naći doslovno bilo gdje.

Vrste sjenila za auto
Tipska sjenila za auto

Supermarketi su puni njih u sezoni, najjeftinija su opcija, ali su svakako i najneatraktivnija. Takva su sjenila obično od sintetike i ne mogu se baš dugo koristiti. Ipak, zamjenjiva su i tada vam je zaista svejedno koliko traju.

Vrste sjenila za auto

Postoje različiti modeli: od crnih do šarenih do onih sa slikama. Boje ne mijenjaju svojstvo zatamnjivanja. Neki vole i isprintati svoje fotke na sjenila ili fotke likova iz crtića kako bi djeci uljepšali vožnju.

Kako izgledaju sjenila za auto na samom autu
Tipska sjenila na autu

Druga vrsta su klizne zavjese. One se za rub prozora drže ljepljivom trakom i zanimljivi su dodatak automobilu, ali nisu ništa efikasnije od onih običnih sjenila. Cijena im je viša tako da morate dobro razmisliti želite li se zezati s tim namontiravanjem i prekrojavanjem s obzirom na to da nisu sve zavjesice prilagođene svim prozorima.

Treća je vrsta sjenila takozvano rolo sjenilo. Najjednostavnije je za montirati, koristiti i micati. Vizualno je atraktivan dodatak za auto i samo jednim pokretom mijenjate stanje svjetla. Cijena je pristupačna i održavanje nije potrebno tako da u svakom slučaju izgleda kao dobra investicija.

Što su moderna tipska sjenila?

Možda niste čuli za tipska sjenila, ali ona su postala hit u zadnjih nekoliko godina na zapadnom tržištu. Udobnost tijekom vožnje nezamjenjiva je! Ova se sjenila postavljaju na sva bočna stakla i prozore te se smanjuje utjecaj UV zraka što je jako bitno i za vaše zdravlje i za temperaturu u automobilu. Klima uređaji obično mijenjaju temperaturu motora i uzrokuju kvarove tako da možete malo „uštedjeti“.

YouTube video

Vrlo su elegantna i lijepo izgledaju, a mogu poslužiti i kao mjera sigurnosti ako vas netko odluči opljačkati jer osoba ne vidi koje se stvari nalaze u autu. Ovo je najskuplja metoda i morate ju profesionalno stavljati i micati, ali je zaista izdržljiva i zahvalna.

Neki savjeti pri kupovini?

Sjenila za auto
Sjenila za auto na prozoru auta

Dobro pregledajte web i raspitajte se o svim oblicima sjenila koja postoje. Raspitajte se za cijenu i nađite najjeftiniju opciju. Nemojte dopuštati da vam prodaju neke „specijalne marketinške trikove“ ako znate da kupujete obično sintetičko sjenilo. Ona se baš ne razlikuju u svojstvima. Materijal je suštinski isti! Sretno i ugodna kupovina!

Withcar online trgovina

Kao jedna od najpopularnijih i najkvalitetnijih online trgovina u kojima možete pronaći razne dijelove i dodatke za automobil, nameće se Withcar webshop. Osim široke ponude asortimana u kojoj možete pronaći gotovo svaku dodatnu opremu za automobil, poput krovnih nosača, cerada, tepiha, krovnih kutija ili nekih ostalih dodataka, Withcar se može pohvaliti i jednostavnim narudžbama i brzom dostavom.

Postupak kupnje na Withcar online trgovini za automobilske dijelove je veoma jednostavan. Prva stvar je da znate što tražite i nakon odabira odgovarajuće stvari proizvod dodate u košaricu. Nakon što ste to učinili, kliknite „na blagajnu“ i obavite kupnju upisivanjem email adrese, te svih bitnih podataka za dostavu i načina plaćanja. Nakon što zaprime vašu narudžbu, proizvod će se zaspakirati i predati dostavnoj službi koja će u veoma kratkom vremenu proizvod dostaviti vama na kućnu adresu.

Ukoliko se u trenutku dostave ne nalazite kod kuće i proizvod nema tko preuzeti, ne brinite! Withcar paket dostaviti će vam se ponovno i to u roku od 15 dana. Withcar osim širokog asortimana proizvoda može se pohvaliti i niskim cijenama kojima su unazad nekoliko godina uspjeli prisvojiti sve veći broj kupaca i učiniti internet kupovinu automobilskih dodataka dostupnu svima.

Članci iz iste kategorije: