Sjenila za oči su omiljena šminka za mlade

Šminkanjem izražavate osobnost

Karakter i osobnost skriveni su od našeg tijela, no nesvjesno ih svakodnevno pokazujemo ljudima kroz stil oblačenja i šminkanja. Upravo palete sjenila za oči su izvrstan pokazatelj karaktera, jer se oči često nazivaju ogledalom duše. Kroz šminku izražavamo svoje osjećaje, emocije i pokazujemo ljudima tko smo mi ustvari. Vedrije boje često ćemo pronaći na veselim osobama, dok se crne i tamne nijanse povezuju s starijim i ozbiljnijim ljudima.

YouTube video
Makeup Revolution sjenila za oči – SophX Palette

Nabla kozmetika

Kozmetika Nabla dolazi iz Italije i nudi niz korisnih proizvoda za šminkanje. Najpoznatija su Nabla sjenila za oči, koja odjekuju luksuznim i sjajnim bojama. Prepoznati se mogu po žarkim nijansama, dok se mnoge druge marke drže standardnih i neutralnih nijansi. Tako ovdje razlikujemo:

  • Cutie Palette
  • Dreamy sjenila
  • Poison Garden
  • Side By Side

Svaka od ovih linija diči se posebnom karizmom, koja će vam omogućiti da se predstavite svijetu s vašom osobnosti.

Lovely kozmetika

Lovely je brend koji nudi izuzetno povoljne proizvode za oči, lice, usne i ruke/nokte. U njihovom asortimanu se može pronaći odlična šminka za mlađe generacije, koje se tek uče sređivanju. Prema tome su i orijentirane boje, koje su vedre i šarene, iako ima i ozbiljnijih proizvoda poput kompaktnog pudera i bronzera.

Lovely set za usne
Lovely set za usne K’Lips Velvet

Ono što izdvaja ovaj brend od konkurencije je nit vodilja niskih cijena i mnogo veganskih proizvoda koji su u današnje vrijeme sve traženiji. Zasigurno ćete u asortimanu pronaći sve što vam je potrebno.

Članci iz iste kategorije: