Sve usluge od hostinga do registracija domena na jednom mjestu na plus.hr

Tvrtka Plus hosting ima sjedište u Rijeci, no putem njihove web stranice moguće je brzo i lako naručiti bilo koju njihovu uslugu. Kod njih se tako na jednom mjestu može pronaći 8 usluga, od različitih vrsta hostinga do registracije domena.

Hosting uslugeweb-hosting

Ova tvrtka nudi 4 vrste hostinga: web, vps, reseller i cloud. Najpovoljnija vrsta je web hosting. Ovdje se nudi nekoliko različitih paketa koji se osim cijenom razlikuju u veličinama prostora koji se dobiva na korištenje, broju email adresa i poddomena i ostalim opcijama.

Oni koji žele koristiti neograničen broj domena i razne dodatne servise, mogu se odlučiti za VPS hosting. Na taj način korisnik zapravo zakupljuje jedan dio fizičkog servera koji se dijeli na više dijelova i svaki dio je potpuno neovisan o ostalim. Na taj način svatko može koristiti programe na serveru koji mu trebaju i mijenjati mrežne postavke ovisno o svojim potrebama. U ponudi su VPS serveri bazirani na Linux i Windows operativnom sustavu i dostupno je nekoliko različitih paketa.

domena

Oni koji se bave nekom djelatnošću i žele svojim korisnicima omogućiti hosting njihovih stranica preko svog postojećeg paketa, izabrati će reseller hosting. Na taj način svakom korisniku se može dodijeliti točno određeni prostor sa svojim posebnim karakteristikama. Korisnici onda mogu sami administirati svoj hosting, dok vlasnik reseller hosting paketa ima kontrolu nad svim dijelovima. Također je moguće izabrati servere bazirane na Linux ili Windows operativnom sustavu.
Cloud hosting je najnovija generacija usluga hostinga pomoću koje se dobiva najveća moguća raspoloživost u bilo koje vrijeme.

Registracija domena

Putem ove tvrtke u svega nekoliko koraka možete registrirati domenu, bilo da se radi o nekoj od popularnijih domena, poput .com, .net i sl. ili neku od novije dodanih domena poput .audio, .holiday i druge. Isto tako moguće je registrirati i nacionalnu domenu .hr. Prije postupka registracije bit će potrebno da upišete ime željene domene kako bi se provjerilo je li slobodna.

SSL certifikati

Za one koji žele podići sigurnost web stranice, ova tvrtka nudi mogućnost kupovine SSL certifikata. Oni su odlična opcija za one koji na stranicama imaju dio u kojem korisnici unose ostjeljive podatke, poput brojeva kreditnih kartica. Korištenjem certifikata ti podaci će biti enkriptirani. Putem Plus hostinga moguće je kupiti RapidSSL certifikate čiji su oni ovlašteni zastupnici.

Članci iz iste kategorije: