Trgovina za male životinje nudi sve za vaše ljubimce

Novi vlasnici ljubimaca, bez obzira na to radi li se o mački, psu, ribici ili ptici, nerijetko imaju problema odlučiti što je sve zaista potrebno njihovom ljubimcu. Ukoliko po prvi puta imamo ljubimca, nismo sigurni koju hranu treba jesti, koje igračke treba koristiti te koje su najbolje za njegov razvoj, koje dodatke kupiti. 

Ukoliko je riječ o psima ili macama, nismo sigurni treba li im poseban ležaj, je li mačkama stvarno potrebna stanica za penjanje i sl. Kako bismo se lakše snašli u moru novih informacija, najbolje je posjetiti trgovinu za male životinje i sa stručnim osobljem provjeriti što je zaista našem novom ljubimcu potrebno. 

Što sve možemo pronaći u trgovinama za male životinje 

Trgovine za male životinje nude širok izbor dodataka za njegu kućnih ljubimaca, hrane za životinje, a u većim se trgovinama mogu kupiti i male životinje. Najčešće, one nude različite proizvode potrebne:

 • Psima 
 • Mačkama
 • Pticama
 • Papigama 
 • Ribicama 
 • Životinjama koje žive u terariju 
 • Zamorcima 
 • Hrčcima 

Također, ako niste sigurni što vam je potrebno, uvijek se možete prije kupnje konzultirati s veterinarom, a u trgovinama za male životinje uvijek radi stručno osoblje koje vam može pomoći sa savjetima i preporukama kako se ne biste osjećali potpuno izgubljeno u moru izbora.

Sve za pse

Psi su kućni ljubimci za koje se odlučuje većina ljudi. Ne kaže se bez razloga da su psi čovjekovi najbolji prijatelji. Pas će vas uvijek vjerno čekati da se vratite kući, uvijek će vam se veseliti i bit će spreman za igru i maženje. Kako bismo im vratili barem dio ljubavi koju oni pružaju nama, želimo im pružiti sve što im je potrebno i osigurati da su uvijek sretni i zadovoljni. 

Trgovine za male životinje nude širok izbor dodataka za njegu kućnih ljubimaca, hrane za životinje, a u većim se trgovinama mogu kupiti i male životinje.

Trgovine za male životinje imaju zaista široku ponudu proizvoda za pse. U tim se trgovinama može naći:

 • Hrana za pse u velikim količinama, kao što su briketi za pse
 • Hrana za štence
 • Posude za hranu ili vodu
 • Sredstva protiv nametnika 
 • Poslastice i nagrade za pse 
 • Oprema za dresuru
 • Oprema za higijenu i njegu dlake 
 • Ogrlice, vodilice
 • Igračke 

I još mnogo, mnogo toga. Ipak, bitno je naglasiti da, ukoliko vam kućni budžet ne dopušta, nije potrebno kupiti sve odjednom. Psima je za početak dovoljno da imaju redovne obroke, šetnje i puno ljubavi. 

Sve za mačke 

Mačke su posebni kućni ljubimci namijenjeni posebnom tipu ljudi. One se neće veseliti vlasnicima poput pasa, ali one su staložene, elegantne i ukoliko vas prihvate, uvijek će vam rado prilaziti i postat ćete njihova najdraža osoba. Kako bismo i macama pružili sve što im je potrebno, trgovine za male životinje nude široku ponudu proizvoda i za mačke.

Trgovine za male životinje nude proizvode za mačke
Trgovine za male životinje nude široku ponudu proizvoda i za mačke.

Većina stvari poklapa se s proizvodima namijenjenim psima, ali mačkama su još potrebne grebalice, kako ne bi stradao vaš namještaj, a češće ih je potrebno nositi u nosiljkama pa i to možete nabaviti u specijaliziranim trgovinama za kućne ljubimce

Akvaristika i teraristika 

Ukoliko niste tipična osoba koja voli pse i mačke i želite neku drugačiju životinju, ili pak nemate dovoljno velik prostor u kojem će se mačka ili pas osjećati ugodno, možda se odlučite nabaviti ribicu. Također, neki ljudi gaje posebnu ljubav prema gmazovima i paucima, pa ukoliko ste jedni od tih, ne brinite, jer u trgovinama za male životinje možete nabaviti opremu i za te ljubimce. 

YouTube video
U trgovinama za male životinje možete nabaviti životinje i opremu i za te ljubimce. 

U nekim možete nabaviti čak i manje životinje, kao što su ribice, hrčci pa čak i pauci i manje zmije. Također, u trgovinama za male životinje možete pronaći i akvarije i terarije kako bi vaši ljubimci imali ugodan dom. 

Briketi za pse za kao odlična opcija hrane

Ako ste tek dobili psa, možda vam je teško odlučiti koju vrstu hrane ćete mu dati. Hrana s kojom teško možete pogriješiti su briketi za pse. Oni imaju kvalitetan sastav, odnosno u njima se nalazi kvalitetno meso i veliki udio proteina koji će doprinijeti optimalnom rastu i razvoju psa. Također, prehrana temeljena na briketima za pse doprinosi njegovom cjelokupnom zdravlju, snazi, razvoju mišića i razini energije. 

Briketi za pse imaju kvalitetan sastav
Briketi za pse imaju kvalitetan sastav, odnosno u njima se nalazi kvalitetno meso i veliki udio proteina koji će doprinijeti optimalnom rastu i razvoju psa.

Kada je riječ o kupnji briketa za pse, treba paziti na to da ih pas može žvakati, probaviti i da su namijenjeni za čišćenje zubnog kamenca. Brikete za pse možete nabaviti u trgovinama za male životinje, a ukoliko imate nedoumica, uvijek možete pitati zaposlenike za savjet koji će vam sigurno rado pomoći.

Članci iz iste kategorije: