Vaše tijelo zaslužuje odmor

Ukoliko živite vrlo užurban način života vrlo često ste pod stresom te vaše tijelo pokazuje znakove umora, stresa, razdražljivosti i napetosti, Bownova terapija je pravi izbor za vas. Naime, to je vrsta terapije koja djeluje na cijelo tijelo, a ne samo na jedan dio tijela, kao što je slučaj kod drugih vrsta. Specifičnost Bownove terapije je ta da se ona izvodi bez ikakve pomoći aparata, odnosno izvodi se uz pomoć kažiprsta i palca kojima terapeut prelazi preko mišića, tetiva i živaca, koristeći pritom minimalan pritisak. 

Korištenjem ove terapije kao dijela paketa za dvoje, opustit ćete se i vi i vaš partner, a masažu je moguće izvoditi i preko tanke odjeće. Posebno je dobro što nema korištenja ulja zbog čega kasnije ne morate ni ići na tuširanje. Isto tako, svi oni koji ne vole masaže zbog toga što kasnije osjećaju bolove bit će sretni jer bolova kod Bownove terapije nema. Pri terapiji nema brzih pritisaka niti su oni jaki pa samim time ne može doći ni do upale mišićnog tkiva i bolova kao posljedice.

koliko živite vrlo užurban način života vrlo često ste pod stresom te vaše tijelo pokazuje znakove umora, stresa, razdražljivosti i napetosti, Bownova terapija je pravi izbor za vas.

Zašto odabrati Bownovu terapiju

Već je navedena razlika između Bownove terapije i drugih vrsta terapije, ali i njezini ciljevi su također različiti jer ona djeluje na cjelokupno tijelo i na više organskih sustava u tijelu. U tom smislu sustavi na koje ona djeluje su:

  • Mišićno-koštani sustav
  • Živčani sustav

Osim konkretnih organskih sustava, također djeluje i na mentalno zdravlje pacijenta, kao i na njegovu duhovnu ravnotežu.

YouTube video

Širok izbor wellness paketa

Ukoliko ste se odlučili odmoriti i svome tijelu pružiti zaslužen odmor, tada ste sigurno razmišljali da se kupe neki wellness paketi ili paketi za dvoje. Odlična ponuda wellness paketa može se pronaći u termama u Sloveniji, a ukoliko tamo idete u paru moguće je dobiti i dodatne popuste, posebno u prigodno vrijeme poput Valentinova, Dana žena i slično. 

Članci iz iste kategorije: