Biobizz za kvalitetan uzgoj biljaka

Razmišljajte zeleno i brinite o okolišu

Biobizz proizvodi su svjetlo dana ugledali 1992.g., kada je osnovana tvrtka. Od samih početaka, cilj tvrtke bio je stvoriti kvalitetne organske proizvode koji će pratiti rast vaše biljke od sijanja sjemena pa sve do berbe prvih prinosa, bez obzira uzgajate li tradicionalno na zemlji ili na primjer u growboxu. 

Širok asortiman 100% organskih proizvoda osmišljen je za velik broj raznih biljaka, a osim dodatne prihrane  u asortimanu možete pronaći i:

  •  zemlju za sadnju
  •  pojačivače supstrata
  •  razne druge dodatke za vrtlarstvo

Svi Biobizz proizvodi su ekološki prihvatljivi i organski, osmišljeni kako u njihovom stvaranju ne bi nastajali štetni učinci na okoliš. Veliki izbor potražite u web trgovini Growbox.

Visoka kvaliteta proizvoda za vrt

Svi Biobizz proizvodi prije puštanja u prodaju pomno su testirani i razvijeni kako bi pružili maksimalnu razinu kvalitete. Uz to, tijekom proizvodnje svi se proizvodi dodatno testiraju kako bi svaki od njih sadržavao točno određenu količinu organskih sastojaka. Ova tvrtka tako osigurava istu razinu kvalitete svih proizvoda, bez obzira kupujete li ih u Španjolskoj, Engleskoj ili Sjevernoj Americi. Iako je tvrtka osnovana u Nizozemskoj, Biobizz je danas svjetski priznata marka koja se može pronaći diljem svijeta.

YouTube video

Sve za početak rasta biljaka

Tražite li savršeno organsko gnojivo koje će pomoći vašoj biljci u početnim stadijima rasta, Biobizz Pre-Mix savršen je odabir za vas. Njeogvi sastoji strogo su čuvana tajna, no zna se kako je on napravljen od visokokvalitetnog gnojidbenog komposta. Prije svega je osmišljen kako bi pomogao biljkama u početku rasta te je primjeren za miješanje sa zemljom ili podlogama bez zemlje za uzgoj u growboxu ili pak klasičan uzgoj.

Članci iz iste kategorije: