Samsung printeri pretvaraju ispis u užitak

Svjetski poznata korejska tvrtka Samsung jedna je od najpoznatijih marki tehnike u svijetu. Poznat po pouzdanosti i profesionalnosti, Samsung se na vrh lanca u svijetu tehnike probio kvalitetnim proizvodima i inovativnim pristupom dizajnu i rješavanju problema.

U njihovom asortimanu možete pronaći gotovo sve, bilo da tražite mobitel, tablet, televizor, stolno računalo ili laptop ili pak pametnu bijelu tehniku, cijeli svoj dom možete opremiti upravo njihovim proizvodima. Kada se radi od svijetu uredske tehnike, Samsung je opet jedan od vodećih brendova, i jedan od najpametnijih izbora kada se radi o odabiru printera.

Svjetski poznat dizajn računalne opreme

Samsung je kao proizvođač tehnike na sceni već dugi niz godina, a kako bi se probio na vrh,  osim neupitne kvalitete i efikasnosti proizvoda, proizvođačima je morao ponuditi i elegantan te uglađen dizajn. Samsung printeri nisu bili izostavljeni kada se govori o dizajnu – jednostavan, moderan i ugodan dizajn jednostavno će se uklopiti u bilo koji prostor i postati dijelom dekora, bez obzira radilo se o radnoj sobi ili poslovnom uredu.

Bez obzira na brze promjene u svijetu tehnike što se tiče estetike i izgleda, oni će izgledati elegantno i profinjeno, čak i dugi niz godina nakon što se odlučite za njih.

Udruživanje s informatičkim proizvođačima

Kako bi Samsung printeri bili još bolje prilagođeni potrebama kupaca, 2017. Samsung se odlučio na hrabar i mudar potez. Udruživanjem s jednom od najpoznatijih tvrtki u svijetu kompjuterske tehnologije, HP-om, odlučio je svojim kupcima osigurati još kvalitetnije i bolje iskustvo korištenja.

S obzirom da su obje tvrtke iskusne, kombinacija HP-ovog poznavanja potreba korisnika računala i Samsungova iskustva u proizvodnji kvalitetnih i uglađenih proizvoda urodila je uspješnom suradnjom. A ona je vidljiva u obliku novih i poboljšanih tintnih i laserskih printera koji u sebi spajaju najbolje od obje tvrtke.

Multifunkcionalni uređaji

Tražite li printer za uredsko okruženje, ili ako u kućanstvu imate učenika ili studenta koji ga za potrebe učenja često trebaju, multifunkcionalni Samsung printeri odlično su rješenje za vas. Osim što omogućuju visoko kvalitetan i brz ispis, također nude mogućnost skeniranja i kopiranja – dvije iznimno važne funkcije kada se radi o profesionalnom okruženju.

Od sada više nećete morati čekati dugo na kopiranje i skeniranje u visokoj rezoluciji, niti se morati brinuti o čestim servisima i popravcima, čak ni ako se često koristite uslugama printanja, skeniranja i kopiranja jer garancija kvalitete Samsunga riješit će sve vaše dosadašnje muke.

Osigurana povezivost s drugim informatičkim uređajima

Tradicionalno povezivanje žicom polako izumire. Samsung printeri omogućuju da bez brige printate gdje god bili u domu. Povezivanje je moguće bez obzira koji operacijski sustav ima vaš uređaj, jer oni podržavaju širok niz operacijskih sustava.

Osim što se na Samsung printer možete povezati putem kućnog ili radnog WiFi-ja, oni podržavaju i Apple AirPrint, Google Cloud Print te printanje putem aplikacije, što znači da printati možete čak i ako niste blizu njih. Brige nemate čak i ako u blizini nemate mobitel, tablet ili računalo, jer oni datoteke mogu čitati i s USB ključeva te memorijske kartice, što znači da nema prepreke izmedu vas i ispisa datoteka.

Savršeni za sve radne uvjete u domu ili uredu

Bez obzira trebate li ispis u boji ili crni bijeli, Samsung printeri omogućuju vam brz i jednostavan ispis. U širokom izboru kada je u pitanju računalna oprema, sigurno ćete pronaći printer koji će odgovarati upravo vašim potrebama. Oni iz Samsunga osmišljeni su kako bi se prilagodili vama – bilo u boji ili crno, te mogu ispisati čak i do 40 stranica u minuti.

YouTube video

Ako pak printate često, na internetskim stranicama također možete pronaći najbolji model za svoje potrebe, jer je također omogućeno pretraživanje i po količini ispisanih stranica u vremenskom razdoblju od mjesec dana. Bez obzira printate li 500 ili manje stranica mjesečno ili vam je potreban printer koji može ispisati i preko 20 000 stranica mjesečno, Samsungovi modeli tu su da odgovore na sve vaše potrebe!

Garancija kvalitete printera

Kao i svi drugi ove proizvodi tvrtke, printeri su dio obitelji kvalitetnih i dugotrajnih proizvoda. Svojim dizajnom istaknut će eleganciju i profinjenost u prostoru i uklopiti se u njega neprimjetno – ovaj svakodnevno potreban dio periferije računala vise nećete morati skrivati od pogleda zbog zastarjelog i robusnog dizajna. Kupujete li modele ove tvrtke, sigurni ste kako nabavljate trajan proizvod uz mnoštvo modernih funkcija u kojemu ćete zasigurno uživati.

Znate da pri kupnji maske za iPhone, morate obratite pažnju na dobar dizajn i kvalitetan materijal. Više o tome možte pročitati ako slijedite linku.

Prijenosna računala. Razmišljali ste o kupnji novog laptopa, ali još uvijek ne znate koje karakteristike bi najbolje odgovarale vašim potrebama?  Čitajte više …

Članci iz iste kategorije: