Kvalitetna motorna ulja za dugotrajnost motora

Kvalitetna motorna ulja jamče dugotrajnost motora i njegov pravilan rad. Osim toga, kvalitetna motorna ulja jamče najveći radni učinak motora, izvrsnu zaštitu pokretnih dijelova kako pri pokretanju motora tako i prilikom rada. Zbog toga je važno odabrati najbolje motorno ulje za vaš automobil. Potrudili smo se i osigurali samo najbolji izbor ulja za naše klijente.

Na našim stranicama imate široku paletu motornih ulja koja će zadovoljiti kvalitetom i cijenom. Odabrali smo samo najbolja motorna ulja (http://www.silux.rs) za naše kupce. Na vama je samo da odaberete odgovarajuće motorno ulje i da naručite.

Izbor motornih ulja na zadovoljstvo svih

U našoj web trgovini imate širok asortiman kvalitetnih motornih ulja. Potrudili smo se složiti ponudu motornih ulja koja će zadovoljiti i kvalitetom i cijenom. Nudimo vam motorna ulja najpoznatijih svjetskih proizvođača. Motorna ulja iz našeg asortimana posebno su birana na način da zadovolje svojom kvalitetom, ali i pristupačnim cijenama.

Za pravilan rad i dugotrajnost motora od iznimne je važnosti odabrati i kvalitetno motorno ulje. Redovnom izmjenom ulja osigurali ste sebi zadovoljstvo u vožnji i riješili ste se bespotrebnih i iznenadnih odlazaka u servisne radionice. Ne dopustite da vas iznenadi bespotreban trošak i na vrijeme reagirajte – preventivno.

Motorna ulja – koja im je uloga?

Motori s unutarnjim sagorijevanjem imaju pokretne dijelove. To znači da se na dodirnim površinama tih dijelova javlja trenje, zbog čega je važno da se te površine pravilno podmazuju. Osim toga, ulje u motoru ima još jednu važnu ulogu. Mnogi vozači ne znaju, ali je motorno ulje važan rashladni dio motora s unutarnjim sagorijevanjem. Iako automobili imaju poseban rashladni sustav, koji radi na principu odvođenja temperature uz pomoć vode (antifriza), do nekih dijelova voda ne može doći. Baš na mjestima gdje se postižu najviše temperaturne oscilacije u motoru (komora za izgaranje), konstruktori žele izbjeći korištenje vode kao medija koji odvodi toplotu.

YouTube video

Tu nastupa motorno ulje jer, ono se već nalazi na površini cilindra, na klipovima sa donje strane i na svim strukturnim elementima koji zatvaraju komoru za izgaranje. Kvalitetnim odabirom motornog ulja osigurali ste dobro podmazivanje u svim uvjetima i dobro hlađenje motora na mjestima gdje je to najvažnije. Iskoristite našu ponudu, naručite motorno ulje po pristupačnoj cijeni i uvjerite se u kvalitetu.

Ako vas interesuje koji je najbolji hosting web stranica onda si pročitajte naš članak na tu temu.

Članci iz iste kategorije: