LifeSpan TR1200i Folding traka za trčanje

LifeSpan radi iznimne trake za trčanje i LifeSpan TR1200i je njihov ulazni model koji dolazi s odlčnim mogućnostima za tu cijenu.

Paluba je otprilike jednake veličine kao NordicTrack T 6.5S u 20″ X 56″ i remen pokreće motor snage 2.5 KS. Ove motore je dizajnirao sam LifeSpan i jedni su od najtrajnijih u ovoj industriji, što je zapravo i razlog na doživotno jamstvo s kojim dolaze. Ovaj poseban motor pokreće brzinom do 11 milja na sat za kvalitetan džoging ili trčanje.

LifeSpan EZfold tehnologija koristi hidrauličke šokove za sigurno i prikladno sklapanje i rasklapanje palube. Ovo je savršeno za one koji trebaju sačuvati nešto prostora ili pomicati samu traku.

Paluba ima također posebno dizajnirane jastuke za apsorpciju i ocijenjena je za koristike težine do 135 kg. To ovu traku čini idealnih izborom za one koji žele izgubiti težinu jer konzola dolazi s nekoliko unaprijed programiranih rutina vježbanja namjenjenih efikasnom trošenju kalorija.

Lifespan-TR1200i

Konzola također dolazi s USB mogućnostima za praćenje napretka ili postajanje LifeSpan fitness kluba za dodatne opcije vježbanja i podršku zajednice. Svijetlim, pozadinskim osvjetljenjem LCD zaslona , moći ćete vidjeti sve svoje metrike bez ikakvih poteškoća.

Sa svim ovim pogodnostima, TR1200i je odlična traka za trčanje s iznimnim jamstvom za one zainteresirane za naprednije programiranje i praćenje značajki.

Članci iz iste kategorije: