Čuvar životinja, film

cuvar-zivotinja-1U kina nam 8. rujna dolazi film Čuvar životinja (Zookeeper), komedija s Kevinom Jamesom. Još više o filmovima možete pogledati na stranici Idemo u kino.

Životinje u Zoološkom vrtu Franklin obožavaju svog čuvara Andrewa. Andrewa je simpatičan, ali usamljen i pomalo neprilagođen. Jednoga dana shvati da se osjeća bolje sa životinjama nego djevojkama. Tako se odlučuje napustiti zoološki vrt i potražiti bolji posao, ne bi li na taj način pronašao djevojku svojih snova.

U tom trenutku životinje prekinu svoj zavjet šutnje i otkriju svoju tajnu – one mogu govoriti! Odjednom počnu pričati i poučavati Andrewa lekcijama iz rituala parenja. Kako bi mu pomogle pronaći djevojku snova, životinje su spremne za njega učiniti sve.
cuvar-zivotinja-2
Glasove u filmu životinjama posudila su ugledna glumačka imena: Cher, Sylvester Stallone, Adam Sandler, Nick Nolte i drugi.

Na www.idemoukino.com provjerite i ostale najave novih filmova, koji nam dolaze na velika platna. Takođe možete provjeriti i aktualni kino program za sve hrvatske gradove.

 

 

Članci iz iste kategorije: