Kako do dugih i gustih trepavica

Stara izreka kaže da su oči “ogledalo duše” stoga budite sigurni da će vaš pogled uočiti svatko, osobito ukoliko ga naglašavaju prekrasne duge i guste trepavice. Iako bi svatko od nas htio imati duge i guste trepavice, priroda nije svakom od nas podarila tu sreću da bez maskare imamo zavodljive, prekrasne trepavice. Srećom postoje brojni prirodni sastojici za koje znamo da potiću rast i gustoću trepavica te njihovim korištenjem naše trepavice dolaze do izražaja. Na tržištu je prisutan serum za trepavice koji sadrži kombinaciju svih hranjivi, prirodnih sastojaka koji će naše trepavice nahraniti i obnoviti.

Prirodni sastojci za duge i guste trepavice

Prva stvar koju uočimo kod drugih ljudi je njihov pogled, odnosno njihove oči. Prekrasan pogled je oduvijek bio snažno oružje kojim privlačimo druge ljude u naš život. Pobrinite se da u svakom trenutku vaše oči budu naglašene prekrasnim trepavicama i obrvama koje uvelike pridonose izgledu cijelog vašeg lica. Najpoznatije prirodno ulje za rast trepavica, obrva i kose je ricinusovo ulje. Ovo ulje obiluje vitaminom E koji će vaše trepavice učiniti gušćima što će povećati volumen vaših trepavica. Ulje je potrebno nanesti na trepavice od korjena do vrhova prije spavanja. Kako bi učinak bio vidljiv potrebno je nekoliko mjeseci ponavljati proces.

Prirodni sastojci u serumu za rast trepavica

Korištenjem prirodnih sastojaka iz “kućne medicine” rezultati postaju vidljvi nakon nekoliko mjeseci redovitog korištenja. Ukoliko želite vidjeti rezultate već nakon nekoliko tjedana odličan izbor je serum za trepavice, koji sadrži pažljivo izabrane prirodne sastojke u omjeru koji će vaše trepavice nahraniti te potaknuti njihov rast i gustoću već nakon dva tjedna korištenja.

Serum za trepavice se nanosi dva puta dnevno, ujutro i navečer, na korijen trepavice. Serum za trepavice je moguće koristiti u kombinaciji s drugom šminkom, bitno je da serum bude nanesen na čist i suh kapak. Nakon nanošenja seruma je potrebno pričekati samo nekoliko minuta da se serum upije u korijen trepavice te možete staviti svoju omiljenu šminku.

Ako imate nov tattoo veoma je važan tattoo care. Više o tome u našem članku ako slijedite linku.

Članci iz iste kategorije: