LED reflektori su odličan izbor za vanjske prostore

LED svjetla su prvo korištena u domovima zbog njihove praktičnosti. LED svjetiljka troši 70% manje električne energije od konvencionalnih žarulja sa žarnom niti, a istovremeno ima besprijekoran svjetlosni spektar. Osim toga, njihov vijek trajanja je više od 10 godina. Za razliku od tradicionalnih žarulja sa žarnom niti, LED žarulje ne zahtijevaju prigušnicu i ne morate čekati dok ne dostignu svoj puni svjetlosni kapacitet. 

One su mnogo otpornije na trenje, vibracije, udarce i fluktuacije napona i daju izvrsnu kvalitetu svjetla. I kao šećer na kraju, ekološki su prihvatljive. Sve ove prednosti odnose se i na unutarnju i vanjsku rasvjetu. Ipak, LED žarulje su prikladnije za unutarnju rasvjetu, dok su LED reflektori prikladniji za vanjsku rasvjetu.

Što su LED reflektori

LED reflektor je standardno moderno svjetlo koje se koristi za osvjetljavanje širokog spektra vanjskih područja, od terasa, prilaza i vrtova do industrijskih objekata i sportskih terena. Na tržištu postoje LED reflektori različitih snaga, boja svjetla te modele s ili bez detektora pokreta. Glavne karakteristike LED reflektora su:

Reflektori sa senzorom pokreta
Reflektori sa senzorom pokreta imaju mnoge prednosti.
  • Visokokvalitetna rasvjeta
  • Ušteda energije
  • Dug životni vijek
  • Sigurnost
  • Pojednostavljena instalacija

Bilo da se radi o modelima za osobnu upotrebu ili za osvjetljavanje velikih poslovnih prostora, većina trgovina daje jamstvo za svaki LED reflektor, najmanje dvije godine i jamči njegovu kvalitetu.

LED reflektor s detektorom pokreta

Vanjska rasvjeta sa senzorom pokreta ima mnoge prednosti, bilo da se radi o vanjskoj rasvjeti za privatne ili javne prostore, čemu služi LED ulična rasvjeta.

YouTube video
Kako onemogućiti senzor pokreta na LED reflektoru

Odlučite li svoj vrt ili prilaz osvijetliti LED reflektorima, nije loše razmisliti o modelima sa senzorom pokreta.

Članci iz iste kategorije: