Pogodnosti novih kreveta

Spavanje je jako važno za pravilno funkcioniranje organizma tijekom dana. Ipak, živimo u vremenu kada su bitne stvari zapostavljene, većinom zbog užurbanog načina života, stalne trke sa satom i poslom, ali i rokovima koji moraju biti ispoštovani. Smanjeno vrijeme provedeno u krevetu mora biti iskorišteno maksimalno kako treba, a za to su potrebni kvalitetni kreveti.

Kvaliteta košta

Odmah ćemo vam reći da kvaliteta zaista košta i da bez izdvajanja adekvatne sume novca ne možete naći dovoljno kvalitetan i udoban krevet za spavanje. Ipak ono što je zaista dobro jeste da su moderni kreveti izvukli najveći mogući omjer između cijene, kvalitete i udobnosti…

Udobnost je nešto što bi većina rekla da je subjektivni osjećaj i stvar navike, no zapravo i ne shvaćaju koliko je ta udobnost zapravo važna kada je riječ o pravilnom razvoju i rastu kako mladih tako i starijih. Mnogi poremećaji vezane za kosti i kičmu dolaze upravo od loših ležaja, ali i loših navika.

Visoki jastuci i mekani kreveti

Ima li većeg užitka nego poslije napornog dana se baciti u najmekaniji mogući krevet na kojem se nalazi gotovo pola metra visok jastuk. Dakako da nema, no da li znate da mekani kreveti uz jako visoke jastuke mogu biti pogubni za kičmu.

YouTube video

Upravo zato se moderni kreveti opremaju suvremenim jastucima koji su visoki svega desetak centimetara i djeluju blagotvorno na vaš vrat samim tim i na ostatak kičme. Krevet ne smije da bude ni previše tvrd ni previše mekan, a moderni kreveti su upravo tu našli idealan omjer. Kupovina starijih ležajeva jednostavno ne donosi nikakvo poboljšanje ključ leži u novom i modernom.

Nabavka i isplativost

Ako ste u dilemi da li da nabavite krevet zapamtite da će se isplativost istog vrlo brzo pokazati. Nabavka kreveta je možda malo veća investicija, no vaše zdravlje je bitnije od bilo kakvog novca, s toga nemojte oklijevati.

Neprospavane noći ostavite iza sebe i sve vrijeme koje provodite spavajući provedite onako kako treba. Kvalitetan san znači i dobro raspoloženje i dobre vibracije tijekom cijelog dana. Nemojte dopustiti da do trećinu vašeg života provedete na lošim ležajevima, kasnije ćete žaliti, to vam garantiramo.

Treba vam nova blagovaonica ili novi dvosjedi i želite saznati više o njoj? Sljedite linku da pročitate članak na tu temu.

Članci iz iste kategorije: