Ženske majice su suverene vladarice mode

Ženske majice se mogu nabaviti u dva oblika, u casual obliku majice oštrih linija do mnogo senzualnije majice zaobljenih linija. Majice oštrih linija rađene su u obliku kocke, imaju široka ramena i ravne bočne šavove koji počinju ispod pazuha a završavaju na donjem rubu. To su majice koje ne prate liniju tijela već im je prvi cilj postizanje udobnosti i ugode tijekom nošenja. Takve su majice izrađene od pamuka i najčešće ih nose žene kojima nije bitno isticati svoje obline već im je udobnost na prvom mjestu. Njih je lako pronaći u svim veličinama, čak i jako velikim.

Ženske majice
Ženske majice za razne prilike

Majice zaobljenih linija imaju zaobljene bočne šavove i uža ramena jer je riječ o majicama koje su rađene da prate liniju tijela, pokažu ženske obline, elastični materijal od kojeg se rade omogućit će veliku dozu ugode. Ove je majice teže pronaći u jako velikim veličinama.

Ženske majice sa slikama

Najpopularnije ženske majice su majice sa slikama, iako žene vole nositi i jednobojne majice kojih se može pronaći u cijelom spektru boja. Majice sa zanimljivim porukama, slikama ili sloganima najprodavanije su majice danas, a pomoću njih žena može demonstrirati svoj stil ili mišljenje. Danas je moguće i personalizirati majicu i ukrasiti je vlastitim dizajnom ili porukom. 

YouTube video

Ženske majice se, osim po modelu, razlikuju i po dužini majice i rukava. Neke žene vole duže, neke kraće modele, a nekima dužina uopće nije bitna jer najnovija moda diktira nošenje majica u hlačama. Dužina rukava je velik faktor kod kupovine u online trgovini Majice.com.hr, a vezana je i uz godišnje doba pa tako postoje majice kratkih rukava, tričetvrt rukava i majice dugih rukava. 

Članci iz iste kategorije: